Training: je boek professioneel uitgeven in eigen beheer

Woensdag 15 juli 2020

  • Leer van onze bestseller-auteurs!

  • Benut de kracht van de groep!

  • Training van de ervaringsdeskundige

Op vrijdag 20 september 2019 zet Het Boekenschap de deuren open! Uitgever Maarten Beernink en Helma Folman praten je die dag bij over het uitgeven van je boek in eigen beheer. Zij leren je precies welke stappen je moet zetten om tot een succesvol boek te komen! Het grote voordeel van deze dag is, behalve de kracht van de groep, dat je in één dag inzicht krijgt in het gehele boekproces.

Wie is Maarten Beernink?

Maarten Beernink is auteur, neerlandicus en uitgever die zelf ook acht boeken schreef, over onder meer Jumbo Supermarkten, Cool Cat, La Place, samen met Rupert Parker Brady. Over het uitgeefvak schreef hij de goed gewaardeerde inspiratiegids ‘Verdienen met uitgeven’.

Daarnaast begeleidde hij talloze auteurs (presentatoren, vloggers, trainers, coaches met een boek) op weg naar hun bestseller. Meerdere auteurs verkochten meer dan € 100.000 aan boeken. Al die leerpunten heeft hij samengebracht in deze training. Interessant voor iedereen die het boek-in-wording het podium wil geven dat het verdient.

Wie is Helma Folman?

Deze dag zal ook Helma met enige regelmaat je wegwijs maken in de wondere wereld van het uitgeefvak. Haar expertise ligt bij de promotie van de boeken, in de ruimste zin van het woord. Zij begeleidt bij Het Boekenschap aangesloten auteurs met het op gang brengen van de pr-machine van het boek. Daardoor zijn meerdere titels beter zichtbaar geworden, wat je terugziet in de verkoopcijfers. Daarnaast weet zij als geen ander hoe je door middel van te bloggen je boek onder de aandacht kunt brengen.