Logo Het Boekenschap

Je boek in 2019: training professioneel uitgeven in eigen beheer

Woensdag 14 november 2018 – Het Boekenschap – Nederland

  • Leer van onze bestseller-auteurs!

  • Benut de kracht van de groep!

  • Training van de ervaringsdeskundige

Op woensdag 14 november 2018 zet Het Boekenschap de deuren open! Uitgever Maarten Beernink praat je die dag bij over het uitgeven in eigen beheer. Hij leert je precies welke stappen je moet zetten om tot een succesvol boek te komen! Het grote voordeel van deze dag is de kracht van de groep. Andere auteurs helpen je om je doelen steviger geformuleerd te krijgen. Dat doen we via interactieve opdrachten.

Wie is Maarten Beernink?

Maarten Beernink is auteur, neerlandicus en uitgever die zelf ook acht boeken schreef, over onder meer Jumbo Supermarkten, Cool Cat, La Place, samen met Rupert Parker Brady. Over het uitgeefvak schreef hij de goed gewaardeerde inspiratiegids ‘Verdienen met uitgeven’.

Daarnaast begeleidde hij talloze auteurs (presentatoren, vloggers, trainers, coaches met een boek) op weg naar hun bestseller. Meerdere auteurs verkochten meer dan € 100.000 aan boeken. Al die leerpunten heeft hij samengebracht in deze training. Interessant voor iedereen die het boek-in-wording het podium wil geven dat het verdient.