Barcode laten maken

Wilt u een barcode maken voor uw boek? Laat Het Boekenschap dat even doen. Vul hieronder uw ISBN in, betaal via iDeal. Binnen 24 uur (op verzoek sneller) heeft u de barcode in uw e-mailbox. Deze is geschikt om te plaatsen op de achterzijde van uw boek.

  • Geschikt voor boekdistributie volgens de richtlijnen van het CB.
  • Deze barcode is gegarandeerd foutloos, hetgeen u kosten bespaart bij het CB wanneer dit niet zo is.
  • U ontvangt uw barcode in Adobe Illustrator (Ai)-formaat en PDF (in zwartwaarden, zoals CB vraagt).
  • Bij vragen kunt u ons het snelst een e-mail sturen met daarin uw telefoonnummer en/of e-mailadres. De juiste persoon belt of mailt u dan zo snel mogelijk terug. [email protected]

We maken en controleren vanuit Het Boekenschap elke barcode, volgens de strenge richtlijnen van het CB. Zo maken we ook elke barcode aan in zwart overdruk, opgeleverd in Adobe Illustrator (Ai) en een pdf ter controle.

De barcode moet goed te scannen zijn. Een foutje in de streepjescode kan voor honderden of duizenden euro’s schade opleveren. Immers, alle boeken moeten dan handmatig worden voorzien van een nieuw etiket met daarop de goede barcode. Bestel bij ons een barcode en je hebt (bij juiste plaatsing door de vormgever) gegarandeerd geen enkel probleem.

Wij controleren elke nieuwe streepjescode volgens de strenge eisen die logistiek dienstverleners (zoals het CB en Bol.com) stellen aan een product. Vraag nu een ISBN aan (via www.isbn.nl) en laat de barcode via deze website maken. (De link naar deze pagina is: www.hetboekenschap.nl/barcode)