De Galjaardprijs en de publieksprijs zijn uitgereikt tijdens de Galjaarddag 2019: het nationale praktijkcongres voor publieke communicatie. Het congres vond plaats in congrescentrum Spant in Bussum.

In samenwerking met Arjen van Leeuwen presenteert Het Boekenschap in december 2019 voor het vijfde jaar op rij het boek Communicatieverhaal halen. Het boek zet toonaangevende en spraakmakende projecten uit overheidsland in de spotlights. Aangevuld met smaakmakers, de mening van communicatieprofessionals en groeigevers, mooie input vanuit het onderwijs.

Alle vijf delen zijn hier te koop.

20191109_cover-voorkant_Galjaardboek5

Communicatieverhaal halen 2020

De nieuwste uitgave, deel 5, verschijnt op 11 december 2019.

Elk jaar, nu alweer voor de vijfde keer, neemt Arjen P. van Leeuwen het initiatief om een mooi boek te maken vol met mooie verhalen van inzendingen voor de Galjaardprijs 2019. Het is een boek geworden vol inspriatie, prikkelende visies en mooie verhalen over ons dynamische communicatievak en uitdagende maatschappelijke thema’s. In een speciale hardcover uitvoering.

Nu bestellen

In deze editie staan natuurlijk de winnaar van de juryprijs, de Friese Elfwegentocht. En de winnaar van de publieksprijs: de Week van de Pleegzorg. Ook ruim aandacht voor de andere finalisten: de geweldige Doe- en Beleefdag van het UMC+ in Maastricht, het mooie Twentse initiatief ‘Ik teken voor 80!’ en  het inspirerende ‘Gesprek met de stad’ in Rotterdam. Met nog tal van andere Galjaardparels en smaakmakers heb je met deze editie goud in handen. Met prachtige Galjaardverhalen, inspirerende smaakmakers en de Galjaardlezingen van Alex Aiken, Lot van Hooijdonk én Jacques Wallage ga je veel plezier beleven.

Arjen van Leeuwen

Arjen P. van Leeuwen

Ik ben zo trots op deze vierde editie; nog meer mooie verhalen én voor het eerst dit keer verpakt in een prachtige hardcover-uitvoering.” Het boek telt naast de praktijkcases maar liefst 24 ‘smaakmakers’, visies van professionals op het communicatievak.

Alle voorgaande delen van Communicatieverhaal halen zijn hieronder te bestellen.

communicatieverhaal halen deel 4

Galjaardboek
Communicatieverhaal halen 2018-2019

Waarom alleen je eigen verhaal delen, als je de ander kunt inspireren met een mooi verhaal dat ertoe doet? Dat was de gedachte van Arjen P. van Leeuwen bij het samenstellen van het vierde communicatieboek voor professionals in de publieke domein: Communicatieverhaal halen 2018/2019.

Nu bestellen

Galjaardboek
Communicatieverhaal halen 2017

Communiceren leer je niet op school, maar in de praktijk. Daarom in deze gloednieuwe editie van Communicatieverhaal halen een topselectie uit de meest inspirerende projecten van 2017. Daarnaast geven 15 experts hun verfrissende kijk op het communicatievak.

Nu bestellen

Galjaardboek
Communicatieverhaal halen 2016

Auteurs Arjen P. van Leeuwen en Miranda M. Mulder verzamelden in deze tweede editie opnieuw de best practices uit de overheidscommunicatie (die meedongen naar de Galjaardprijs 2016) en laten 18 bijzondere smaakmakers aan het woord over het communicatievak.

Nu bestellen
Galjaard-boek-2015

Galjaardboek
Communicatieverhaal halen 2015

Lees over de vijftien meest inspirerende projecten van 2015 en beoordeel de visies op communicatie van smaakmakers uit het vak. Met korte, verhalende bijdragen nemen de auteurs je mee in de wereld van de publieke communicatie. De winnaar en de twee parels van de prestigieuze Galjaardprijs editie 2015 vind je in het hart.

Nu bestellen

De sponsors