Lisa goes Vegan brengt nieuw kookboek uit

Social influencer Lisa Stel, bekend van het platform Lisa goes Vegan, brengt haar tweede boek uit. Het kookboek ‘Vegan Comfortfood’ volgt hiermee haar eerste boek ‘Lisa goes Vegan’ op. Met haar nieuwe boek laat Lisa, met meer dan vijftig lekkere en makkelijk te bereiden recepten, zien dat vegan eten meer is dan alleen maar salades. Het Boekenschap verzorgde de boekproductie.

Vegan comfortfood

In ‘Vegan Comfortfood’ presenteert Lisa meer dan vijftig makkelijke plantaardige recepten. Geen salades, maar stoere gerechten voor ieder moment; een lazy Sunday, een snelle lunch op werk, bij de borrel, een etentje met familie of vrienden en simpele eenpansgerechten die ideaal zijn na een lange dag. Denk aan heerlijke pita’s met oesterzwam-shoarma en vegan eiersalade tot een nu al klassieke bessencrumble en pasta stroganoff. Alle gerechten hebben een aantal dingen gemeen, ze zijn makkelijk, verleidelijk en een feestje om te bereiden en te serveren.

Missie

Met het platform Lisa goes Vegan heeft Lisa als missie om plantaardig eten voor een groot publiek aantrekkelijk te maken. Dit doet ze op verschillende manieren. Zo deelt ze makkelijke recepten, geeft ze tips over vaker plantaardig eten en schrijft ze over verschillende onderwerpen in de categorie duurzaamheid. “De wereld – onze planeet – met alle mooie dieren en natuur, is ons huis. Ik zie het als mijn missie om anderen te informeren hoe belangrijk het is dat we zuinig moeten zijn op dat thuis”, legt Lisa uit. Ook in Lisa’s nieuwe kookboek is haar missie en liefde voor onze planeet terug te vinden.

Boeklancering

Op woensdag 19 december 2018 vond de exclusieve boeklancering van ‘Vegan Comfortfood’ plaats in het mooie The White Door Studio in Amsterdam. Als eerste mocht een select groepje genodigden genieten van een brunch bestaande uit een aantal recepten uit Lisa’s nieuwe kookboek, zoals de vegan eiersalade, sloppy jackfruit joes met frisse coleslaw en de bessencrumble.

Over Lisa Stel

Lisa Stel (1990) inspireert en informeert al jaren tienduizenden mensen om vaker plantaardig te eten. Op een positieve en toegankelijke manier helpt ze particulieren en bedrijven om vaker te kiezen voor gezonde en duurzame voeding. Ze veroverde een plek in de Duurzame Jonge Top 100 lijst, de Food100 en sleepte een award voor het Beste Vegan Kookboek in de wacht. Een tweede kookboek kon dus niet lang uitblijven.

Het boek ‘Vegan Comfortfood’ is vanaf heden verkrijgbaar via Lisa’s website en diverse winkels zoals Geitenwollenwinkel in Amsterdam (prijs vanaf 1-1-2019: €40,95 incl. 9% BTW).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *