Eén waardevolle dag volledige focus op je boek in wording

haven van huizen

De Haven van Huizen: op deze locatie geven we je handvatten om je boek succesvoller te lanceren.

<<< Datum van nieuwe training is in september 2016 >>>

De marketingkracht van een boek is ongekend

Schrijfcoach Oscar Bulthuis publiceerde zelf Ondernemen is net reizen, een boek dat méér betekent dan een kaft met papier. Hij bouwde een compleet bedrijf om zijn boek: De Starters Academie. Oscar weet waar hij over praat en biedt je houvast, structuur en een enorme dosis motivatie.

  • Jouw nieuwe boek opent deuren die voor jou gesloten bleven.
  • Je behaalt een hogere omzet met je bedrijf.
  • Met jouw unieke visie onderscheid je je van je concurrent.
Oscar Bulthuis

Oscar Bulthuis

Geen tijd?

Wij reiken je een systeem aan waarmee je in no-time je boek schrijft.

Te moeilijk?

Wij helpen je stap voor stap dankzij onze bewezen schrijftechnieken.

Te duur?

Wij laten je zien hoe je met je boek je business juist kunt vergroten. Je ontvangt vele concrete voorbeelden. Natuurlijk, deze training is een investering. Maar zeker geen weggegooid geld, want je investeert in jezelf en in je bedrijf.

Klik hier om je nu in te schrijven

Eén dag volledige focus op je boek

Het Boekenschap helpt je om je volledig te richten op je nieuwe boek. Dat doen we in september 2016 bij de Haven van Huizen in Huizen (centraal in Nederland, in het Gooi bij Hilversum).

Benut de kracht van de groep

DatumTijdTrainer(s)Inhoud
September 2016 (exacte datum volgt)10.00-16.30 uurOscar Bulthuismindset, doelgroep en structuur, writers block, schrijftechnieken die je verder helpen, je boektitel, inhoudsopgave, flaptekst
(Ontvangst vanaf 9.30 uur)Naast ondersteuning op de dag zelf ontvang je cursusmateriaal met oefeningen over deze onderwerpen.

Onze succesvolle auteurs

Wij kunnen bogen op een rijk portfolio van aansprekende namen. Zij werken momenteel met Het Boekenschap. We hebben in de afgelopen vijf jaar meer dan 1500 boektitels helpen uitgeven.

  • top-marketeer Paul Moers (bekend van RTL Nieuws, NOS Journaal)
  • spreker Bart van den Belt (winnaar Freelancer of the Year 2014)
  • ondernemerscoach Oscar Bulthuis (succesvol ondernemer)
  • Triodos-directeur Roel Welsing (Marketeer of the Year 2014 en genomineerd voor Beste Marketingboek van 2015).
  • retailexpert Rupert Parker Brady
  • en nog vele anderen.

Klik hier om je nu in te schrijven

Oscar is auteur van de bestseller Ondernemen is net reizen. Hij is oprichter en directeur van De Starters Academie. Oscar heeft, net als Maarten, al meerdere auteurs succesvol begeleid naar hun einddoel: het boek en het steviger op de kaart zetten van iemands business.

De meestgestelde vragen over deze dag.

Klik op het plusje om het antwoord te lezen.

Is deze dag ook voor mij interessant?
Je bent welkom, maar je hebt het meest aan deze bijeenkomst als je zelf trainer, coach of adviseur bent. Met andere woorden: wanneer je je boek voor je bedrijf wilt laten werken. Daar is deze training 100% op gericht.
Hoe zit het met de btw?
De btw op deze cursus bedraagt 21%. Als je het hele bedrag door 1,21 deelt, heb je het bedrag dat je uiteindelijk betaalt. De btw krijg je namelijk terug van de Belastingdienst. Dus in werkelijkheid ben je nóg voordeliger uit dan de prijs die we communiceren.
Niet goed ...?
Geld terug! Wij willen dat je 100% tevreden bent. Als deze bijeenkomst niet brengt wat je ervan verwacht, krijg je aan het eind van de dag je inschrijfgeld terug. Meld dat even bij ons. (Natuurlijk zijn we zo zeker van onze zaak dat we je deze garantie kunnen geven!)
Waarom zou ik een boek willen uitgeven?
Als je nu nog niet overtuigd bent van het belang van een eigen boek voor je bedrijf, moet je onze site echt wat beter lezen 😉
Wat kost het als ik later beslis?

Hoe sneller je beslist, hoe voordeliger. Hoe dichter bij de datum van het event, hoe hoger de prijs. Dit doen wij zodat wij minder tijd kwijt zijn met de organisatie en ons meer kunnen bezighouden met waar het om gaat: boeken maken, schrijftraining geven en boeken helpen promoten.

Leer ik ook van alles over uitgeven?
Uitgeven in eigen beheer is het uitgangspunt van deze schrijftraining. Maar als je je boek door een traditionele uitgever wilt laten uitgeven, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Onze andere twee trainingen gaan over het uitgeven in eigen beheer en wat daar allemaal bij komt kijken en over het promoten van je boek.
Moet ik mijn eigen broodtrommel meenemen?
Nee, de Haven van Huizen verzorgt een voortreffelijke lunch voor ons. Dat zit bij de prijs inbegrepen. Uiteraard ook voldoende water, koffie en thee. Vanaf 9.30 uur ben je welkom, de training begint precies om 10.00 uur.
Kan ik ook met het OV komen?
Reis naar station Hilversum. Van daaruit rijdt een lijndienst (bus) naar Huizen. In overleg kunnen we je ophalen van het station. De exacte route ontvang je na aanmelden.

Ik heb structuur aangeleerd gekregen en kernvragen doorbroken. Hoera voor Oscars ‘5minuutjes’, helpend wanneer je vastloopt. Loslaten van perfectionisme. Verder was de rondleiding door de wereld van het vormgeven, uitgeven, de marketing voor mij nieuw, een wondere wereld. Prettig interactief.’

Joffrey Teusink, auteur 

joffrey teusink

 

‘Het uitschrijven van mijn boek op Post-Its en de kennis en content vond ik het meest waardevol. De catering was goed verzorgd, fantastisch, tot in de puntjes.’

Esther Faber, Affect 

Esther Faber

 

‘Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en veel inspiratie gekregen om te gaan schrijven. En ook, als het boek klaar is, veel nieuwe informatie ontvangen. De locatie is perfect, de catering uitgebreid en goed verzorgd. Je ervaart als deelnemer aan Het Schrijfavontuur een grote mate van betrokkenheid vanuit de cursusleiding. En het sparren met de professionals van Het Boekenschap en collega’s die in hetzelfde proces zitten, is bijzonder leerzaam en inspirerend.’

Nico van der Meer, NTO Effect 

nto effect nico van der meer

 

‘Ik heb veel geleerd over schrijftechnieken en over de praktische uitvoering van mijn boek. Ik heb jullie enthousiasme en openheid als een open boek gedeeld en ervaren. Een week tussen de tweede en derde cursusdag vond ik wat te kort, daar mag wat mij betreft wat meer ruimte tussen zitten. Dank.’

Rob van Dijk, VOV Consultancy

Rob van Dijk

Mijn plannen rondom het schrijven van mijn boek beginnen langzaam vorm te krijgen. Dat boek gaat er zeker komen, zeker met alle waardevolle tips van Oscar en Maarten.’

 

boek verdienen met uitgeven liggend-loresDit boek krijg je cadeau

Als je je nu inschrijft voor deze training, Verdienen met uitgeven, ontvang je dit praktische handboek (t.w.v. € 37) gratis.

 

Klik hier om je nu in te schrijven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *