Topstyliste Carmen Zomers presenteert nieuw boek

De bekende hair & make-up artist Carmen Zomers lanceert eind 2019 haar nieuwe boek. Carmen deelt hierin haar jarenlange ervaring en leert je kijken als een -make-up-artist. Met de simpele tutorials en tips & tricks van Carmen kan iedereen er geweldig uit zien.

Ontwerper Gerdien Beernink (links) en styliste Carmen Zomers bespreken het ontwerp voor het nieuwe boek van Carmen.

Hair & make-up artist Carmen Zomers onthult haar geheimen in dit bijzondere boek met harde kaft, boordevol prachtige beelden en tips uit haar vak. Kijk als een make-up-artist naar de sterke punten van jouw gezicht en benadruk deze met behulp van het simpele stappenplan uit het boek. Vandaag presenteerde designer Gerdien Beernink van Het Boekenschap het moodboard. Carmen was onder de indruk.

De beste versie

Carmen heeft meer dan 25 jaar ervaring met bekende en minder bekende mensen en is altijd op zoek naar de beste versie van ieders uiterlijk. “Iedereen heeft zijn sterke kanten en onzekerheden. Mijn werk is ontzettend persoonlijk, je komt letterlijk in iemands aura. Hierdoor heb ik vaak erg mooie en leuke gesprekken. Het mooiste is dat ik mensen blij kan maken.”

Persoonlijkheid

Het gaat om mensen de look te geven die bij ze past, vindt Carmen Zomers. “Hun look versterkt hun persoonlijkheid. Het gaat om het creëren van je mooiste zelf op de perfecte dag. Ik houd van conceptmatig denken. Ik word blij van het concreet maken van een idee. Alles valt dan op zijn plek.” Carmen houdt de titel en en het thema van haar nieuwe boek nog even geheim. Die onthult ze in de loop van 2019.

Verkrijgbaarheid

Het boek is vanaf najaar 2019 verkrijgbaar rechtstreeks via uitgeverij Het Boekenschap, bij elke boekwinkel en Bol.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *