Hieronder een selectie van verschillende soorten boeken. Blader gerust door ons aanbod en bekijk wat goede vormgeving kan doen voor een boek. Vormgeving mag overigens nooit leidend zijn; het moet het verhaal (de tekst) ondersteunen. Maar zonder een sterke vormgeving, leest niemand je boek …

 

Communicatieverhaal halen

Een boekenserie voor professionals in het communicatievak. De opdracht was een kleurrijk boek te maken, waarbij de interviews alle ruimte krijgen. Prettige leesbaarheid staat altijd voorop in de keus van lettertype en interlinie, zoals ook hier weer.

Werk aan de winkel 3.0

Een nieuwe bestseller van retailgoeroe Paul Moers. De krachtige gele kleur onderstreept de werk-in-uitvoering-sfeer. Met infographics in stijl.

Lanceer je bedrijf

Een stijlvol opgemaakt boek dat fleurig oogt, met een binnenwerk in 1/1 zwart. Met infographics, aansprekende hoofdstuktitels en quotes.

Verdienen met uitgeven

Dit boek bevat zeven papiersoorten, zodat u makkelijk een keus kunt maken welke papiersoort het best bij uw uitgave past.

 

De visser van Hoi-An

Een binnenwerk zonder foto’s (zoals een roman) kan natuurlijk ook. Hieronder een voorbeeld. We letten goed op de bladspiegel en op de grootte van de letters. Dit testen we door en door via prints op ware grootte. Voorbeeld:

 

Ondernemen is net reizen

Een voorbeeld van een binnenwerk met twee steunkleuren.