Boek Vooruitgang!

Boek Vooruitgang! is geschreven voor ambitieuze ondernemers die het verschil willen maken. Met dit boek heb je de perfecte mix in handen van strategische onderbouwing en praktische werkmodellen die je meteen kunt toepassen om resultaat te boeken. Je neemt kennis van het model PROGRESS, dat wordt toegelicht met de beeldspraak: rijden naar een bestemming met een navigatiesysteem. PROGRESS biedt een praktisch kader om jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

Je kunt als ondernemer op elke gewenste plek insteken, om je ontwikkeling te vervolgen. Daarbij kun je zelf kiezen voor de uitgebreide route door het boek, of de kortste weg in enkele A4’tjes of uiteindelijk zelfs op twee pagina’s. Boek Vooruitgang! biedt waardevolle informatie, maar begeleidt je tevens om jouw eigen uitgangspunten, strategische keuzes en actiestappen te benoemen en in de praktijk te brengen. Het boek kan gelezen worden, maar ook gebruikt.
Zo worden tastbare resultaten gegenereerd die op een gedegen fundament rusten. Je wordt telkens teruggebracht naar de essentie van wat er speelt en naar jouw dagelijkse praktijk, zodat je gewonnen inzichten direct kunt toepassen. Ga snel aan de slag met dit praktische document en BOEK VOORUITGANG!

Jacobs_astridOver de auteur

Astrid Jacobs (1969) begeleidt ambitieuze leidinggevenden en ondernemers met personeel bij de weg naar groei. Met haar bedrijf INSIGHT/matters bundelt ze haar ervaring als leidinggevende, haar skills als coach en haar drive als ondernemer. Zo brengt ze ondernemers, teams en organisaties op energieke wijze in beweging. ‘We moeten wel zorgen dat we als ondernemers zeer snel aanhaken bij de ontwikkelingen en openstaan voor verandering, of beter nog: koersbepalend zijn. Niet alleen de techniek, maar ook de mensen: klaar voor de toekomst.’

bestel-nu-klik-hier

Bibliografische gegevens

Titel: Boek Vooruitgang!
Ondertitel: De ontwikkelgids voor de mkb’er met personeel
ISBN: 978-94-90085-65-0
Druk: Eerste druk
NUR: 807 – personeel en organisatie
Auteur: Astrid Jacobs,
Uitgave: Het Boekenschap
Drukwerk: Grafistar
Ontwerp: omslag en vormgeving: Angelique Peeters, PID & Design
Eerste redactie manuscript: Margreet Nordanus,
Eindredactie en taalkundige controle: Marjoleine Schlösser,
Fotografie: Nicole Bouten
Uitvoering: integraalband
Afmeting: 170 mm x 240 mm
Aantal pagina’s: 256
Verschijningsdatum: 1 augustus 2015
Prijs: € 24,50

Inkijkexemplaar

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *