Smartphone Etiquette ankeiler

Een confronterende en met humor geschreven smartphonehandleiding

Op vrijdag 3 april 2020 presenteert Marlous de Haan haar boek Smartphone Etiquette. Het is die dag precies 47 jaar geleden dat ’s werelds eerste telefoongesprek met een mobiel werd gevoerd in Manhattan.

Het smartphonegebruik is niet meer weg te denken uit ons leven en de impact van de smartphone op de samenleving is immens. Op school, op het werk, in openbare situaties, bij gelegenheden en zelfs in bed komen we de smartphone tegen. Gewenst én ongewenst. De auteur beschrijft 125 gouden gedragsregels over hoe jij met je mobiel jouw leven – én dat van anderen in je omgeving – nog leuker maakt.

Bewustwording

Als rasechte nomofoob en verslaafd aan de smartphone heeft Marlous de Haan dit boek geschreven voor iedere smartphonebezitter die wil weten hoe je in verschillende situaties kunt omgaan met je smartphone. Door 125 situaties te beschrijven, kijkt ze op soms grappige, soms confronterende wijze hoe je naar jezelf en naar anderen toe omgaat met je smartphone. Dit kan onhandig zijn, weinig sociaal, ronduit irriterend of zelfs erg gevaarlijk. Ze probeert met dit boek bewustwording te creëren over de gedragsregels die we allemaal zouden moeten kennen voor het gebruik van smartphones in ons leven. En hoe we met elkaar willen dat we wel of niet omgaan met de smartphone. De meeste nu bekende en gebruikte gedragsregels zijn verzameld en gebundeld in dit boek over smartphone-etiquette.

Cover Smartphone Etiquette

Voor wie is het boek bedoeld?

Het boek behandelt de etiquette van het omgaan met de smartphone in het sociale verkeer en met jezelf en is uitermate geschikt voor ouders, scholen, werkgevers, werknemers, politici en iedere eigenaar van een smartphone. In een tijdperk waarin de smartphone niet meerweg te denken is uit het leven van de mens, is het belangrijk dat we op een plezierige, effectieve én sociaal aanvaardbare manier gebruikmaken van de smartphone. Smartphone Etiquette is typisch zo’n boek dat op ieders nachtkastje zou moeten liggen.

Cartoonist

Het boek is met veel humor geschreven waardoor de boodschap luchtig blijft en toch duidelijk overkomt. In het boek wordt tekst afgewisseld met fraaie tekeningen van de cartoonist Bas van den Biggelaar. Bas is in staat om in één tekening een totale situatie af te beelden.

Meer informatie en bestellen

Klik hier voor meer informatie over de auteur en de bibliografische gegevens van het boek. Het boek is te bestellen via onderstaande knop.

Nu bestellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *