Een boek schrijven doe je niet elke dag. Daar hoort een rustgevende omgeving bij. Onze auteurs ontvangen we vanaf november 2019 dan ook op een prachtige plek aan de rustieke Heidenhoekweg.

De Heidenhoekweg slingert door het landschap en ligt tussen het dorp Zelhem en Doetinchem. Het is de eeuwenoude doorgaande weg van landgoed de Slangenburg naar Zelhem, een holle weg tussen de hogergelegen bolle esgronden. De Heidenhoekweg is een landschapsmonument vanwege het glooiende dekzandlandschap. Een perfecte plek om na te denken over je boek en plannen te smeden voor het uitgeven ervan.

Een duurzame toekomst

Het Boekenschap was voorheen gevestigd in een voormalig schoolgebouw. Dat gebouw gaan we per november 2019 verlaten, omdat we willen bouwen aan een solide en duurzame basis voor de toekomst aan de Heidenhoekweg. De trainingen (over het schrijven en uitgeven) geven we straks op landgoed de Slangenburg, op een steenworp afstand van onze nieuwe locatie. Wie een boek wil uitgeven in eigen beheer, kan straks terecht op een prachtige rustgevende plek, waar de aandacht voor je boek en voor je verhaal op nummer één staat.

Kasteel Slangeburg-het boekenschap-handwijzer

Voordat we de nieuwe plek inrichten, gaan we flink aan de slag. Dat betekent dat we in de maanden november en december geen auteurs kunnen ontvangen. Op 10, 11 en 12 maart 2020 ontvangen we een nieuwe groep auteurs, vaak trainers en social influencers, die op het punt staan een boek uit te brengen. We starten die dag op het kasteel de Slangenburg met een groep van tien auteurs, waarvoor we een driedaagse training hebben ontwikkeld. Daarover spoedig meer.

Nieuwe adres

Ons nieuwe adres is per 25 november 2019:

Het Boekenschap B.V.
Heidenhoekweg 1
7021 JR  Zelhem

Ons telefoonnummer blijft 0314-844521 en ons mailadres [email protected]

Neem gerust contact op of kom naar onze eerstvolgende training!

Met dank aan buurman Han Nusselder voor het beschikbaar stellen van de foto’s.