Het geheim van gastvrijheid ontrafeld in nieuw boek van Laura de la Mar

Toegankelijk boek vol inspiratie en voorbeelden en interviews met o.a. McDonald’s en Efteling

Het tweede boek van gastvrijheidsexpert Laura de la Mar is een feit. In ‘Het geheim van gastvrijheid’ neemt zij je mee in een reis door nieuwe inzichten, inspiratie en interviews met opvallend gastvrije mensen. Waarom zijn gastvrije bedrijven en mensen succesvoller? Hoe creëer je een gastvrijheidsbeleving binnen je eigen bedrijf? Wat is het geheim van gastvrije bedrijven en mensen? In dit boek lees je de antwoorden op die vragen.

Landelijk verkrijgbaar

Het boek ‘Het geheim van gastvrijheid’, wordt gelanceerd op donderdag 17 januari 2019 tijdens de feestelijke boeklancering bij City Lounge in Apeldoorn. Het boek is vanaf die datum landelijk verkrijgbaar in Nederland en Vlaanderen en te bestellen bij Managementboek.nl, Bol.com en de webshops van Het Boekenschap en Gastvrijheid in Bedrijf.

Voor alle dienstverleners

Gastvrijheid is in elke branche de sleutel tot succes. Denk hierbij aan de zorg, overheid, retail, horeca, leisure, facilitaire en zakelijke dienstverlening. Gastvrijheid is niet te leren vanuit een boekje, maar de auteur zet je graag aan het denken en biedt je praktische handvatten om gastvrijheid te kunnen versterken. Of je nou in een klein of groot bedrijf werkt, of je leidinggevend of leidingnemend bent. Het maakt niet uit; dit boek is geschikt voor iedereen met een dienstverlenend beroep. Het boek is dan ook niet een typisch managementboek, maar juist toegankelijk geschreven en kleurrijk vormgegeven.

Competentie van de toekomst

Volgens Laura de la Mar is gastvrijheid de competentie van de toekomst. Door individualisme, toenemende (werk)druk, digitalisering en een afname van persoonlijk contact kan men het verschil maken met gastvrijheid. De behoefte aan menselijkheid zal alleen nog maar groter worden. Gastvrijheid is dus hét geheim van succesvolle mensen en bedrijven. Gastvrijheid zit in duizenden kleine details. Toch is het creëren van een gastvrijheidsbeleving complex en niet voor amateurs.

“Dit boek is een inspirerende ontdekkingsreis voor wie nog gastvrijer wil worden. Een must-read voor wie op zoek is naar praktische handvatten om nóg succesvoller te worden via kleine dingen met een grote impact.”
– Jos Burgers, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Auteur-Laura-de-la-Mar-boek-het-geheim-van-gastvrijheidOver de auteur

Laura de la Mar is geboren in Lochem en woont sinds kort in Doetinchem. Haar drive om de wereld gastvrijer te maken ontstond door negatieve en positieve ervaringen in de zorg. Vanaf 2006 helpt Laura bedrijven uit diverse branches om hun gastvrijheid te ontwikkelen. In 2012 schreef ze samen met John Hokkeling het boek “Mood Maker – het ontwikkelen van gastvrije organisaties”. Sinds 2013 is Laura directeur van Gastvrijheid in Bedrijf, gevestigd in kasteel Ampsen in Lochem. Hun missie: een bijdrage leveren aan een gastvrijer Nederland en België. Ze is expert in het ontwikkelen van gastvrijheid vanuit cultuurverandering en positieve psychologie. Met veel passie en bevlogenheid helpt ze als trainer, coach, adviseur en spreker.

Bestel het boek nu in onze webshop >

Bibliografische gegevens

Titel: Het geheim van gastvrijheid

ISBN: 9789492723413

NUR: 801

Auteur: Laura de la Mar

Tekstcorrectie: Rien Wisse, Het Boekenschap

Vormgeving en omslag: Gerdien Beernink, Het Boekenschap

Fotografie: Suzan Alberts

Boekproductie: Het Boekenschap

Uitvoering: softcover full-colour

Aantal pagina’s: 256

Formaat: 140 mm x 210 mm

Verschijningsdatum: 17 januari 2019

Prijs: € 22,95 incl. btw.

Vanaf 17 januari 2019 is ook een e-book van Het geheim van gastvrijheid beschikbaar en te bestellen bij het Centraal Boekhuis.  ISBN: 9789492723475 Prijs e-book: €13,99.

Bestel het boek nu in onze webshop >

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *