cover verdienen met uitgeven

Verdienen met uitgeven

Een pakkende eerste zin op de achterflap doet zelfs slechte boeken goed verkopen. Wat zijn de ingrediënten voor zo’n zin? Hoe bereid je een onvergetelijke boekpresentatie voor? Hoe zet je Google het best in om duizenden lezers te bereiken? Kortom: je boek is geschreven, en dan?

Dit boek laat zien waar iedere auteur die in eigen beheer wil uitgeven tegenaan loopt. Van de belangrijkste dilemma’s bij het drukken tot het slim benaderen van de pers. En van het verstandig inzetten van YouTube tot effectief gebruik van WordPress, Twitter en Facebook. Het uitgeefvak is onnodig mistig; dit boek biedt duidelijkheid over het uitgeven in eigen beheer. Voor het eerst gaat een boek over boekpromotie veel verder dan reclame maken alleen.

Het draait om het vermarkten van je merk. Je boek is daar het belangrijkste instrument voor. Bereid daarom de lancering goed voor, want voor het stevig op de markt brengen van je nieuwe boek krijg je maar één kans. Verdienen met uitgeven is gemaakt met 7 verschillende papiersoorten.

bestel-nu-klik-hier

Over de auteur

In zijn blogs inspireert en motiveert neerlandicus Maarten Beernink maandelijks meer dan 7000 auteurs. Maarten heeft meerdere ondernemersboeken op zijn naam staan en interviewde als journalist meer dan duizend topondernemers. Hij is schrijfcoach en helpt ondernemers bij het schrijven van hun boek.

Bibliografische gegevens

ISBN: 9789490085407
Titel: Verdienen met uitgeven
Ondertitel: inspiratiegids voor je boek in eigen beheer
Auteur: Maarten Beernink
Aantal pagina’s: 224
Uitvoering: hardcover, binnenwerk met 7 papiersoorten
Afmeting: 148 mm x 210 mm
NUR: 801 – management algemeen
Eerste druk, voorjaar 2015 / tweede druk 2019
Uitgave Het Boekenschap
Prijs: € 24,95

bestel-nu-klik-hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *