Aan tevreden klanten heb je NIETS

Alleen sturen op tevreden klanten is niet langer genoeg in deze tijd van overvloed, internet en keuzestress. Medewerkers in winkels en horeca moeten leren om hun klanten weer emotioneel te raken.

Als dat lukt, ontstaat er geheid klantenbinding en terugkomgedrag. En rollen er (weer) euro’s in de kassa.

Wees dus vanaf vandaag ontevreden met alleen een tevreden klant. Probeer ‘te raken’. Doe iets! Anders dan je gewend bent. André Troost onthult in dit boek hoe je dat het beste kunt aanpakken. Met een lach en een traan vertelt hij de ene na de andere waargebeurde anekdote. Deze meester in het mystery shoppen ken je misschien nog van zijn eerste boekje ‘De Klant is GEEN Koning’. Dan weet je dat deze klantengek de medewerkers van Nederland een warm hart toedraagt. Gebruik Andrés gratis tips uit het boek. Het liefst vandaag nog!

bestel-nu-klik-hier

 

 

Deze meester in het mystery shoppen ken je misschien nog van zijn eerste boekje ‘De Klant is GEEN Koning’. Dan weet je dat deze klantengek de medewerkers van Nederland een warm hart toedraagt. Gebruik Andrés gratis tips uit het boek. Het liefst vandaag nog!

Over de auteur

Troost is gek op klanten, en op het moment dat deze de medewerker ontmoet. Hij vertaalt zijn ervaringen als mystery guest naar powerspeeches, humorvolle workshops en theater. www.klantengek.nl.

Bibliografische gegevens

Titel: Aan tevreden klanten heb je niets
ISBN: 9789490085643
Auteur: André Troost
Illustrator: André Troost
Vormgeving: Jessica van den Bogerd, Klik!
Drukwerk: Grafistar
Adviezen: Rupert Parker Brady, Maarten Beernink
Uitvoering: softcover
Afmeting: 136 mm x 215 mm
Aantal pagina’s: 128
Verschijningsdatum: 16 maart 2015
Prijs: € 20,00

bestel-nu-klik-hier

Inkijkexemplaar

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *