Cover Werk aan de winkel 3.0

Werk aan de winkel 3.0

Paul Moers geeft in dit boek een pleidooi voor het nieuwe optimisme. De retailexpert geeft gereedschap om praktisch aan de slag te gaan. Wat is er nu aan de hand in de Nederlandse binnensteden en winkelcentra?

“Dit boek is knap opgebouwd, overzichtelijk, toegankelijk en vooral praktisch. Voor winkeliers zou dit boek een leidraad kunnen (lees: moeten) zijn voor hun toekomst.”
NBD Biblion

Beleving is fysiek en mentaal, zegt Moers. Er komt een nieuwe generatie winkels aan, online en offline. De sukkels verdwijnen en er komen beregoede ketens voor terug. Niet bij de pakken neerzitten, maar de handen uit de mouwen steken.

paul moers werk aan de winkel portretfoto

Oud-retailer Paul Moers is consultant, publicist, spreker en een veel gevraagd commentator voor radio en televisie. Zijn laatste boek Dienstbaar zijn is het nieuwe goud, is sinds september 2013 al toe aan een vijfde druk. Naast veel media-aandacht kan deze bestseller ook rekenen op veel belangstelling van marketeers en bedrijven.

bestel-nu-klik-hier

 

 

Moers reikt in zijn nieuwe boek winkeliers gereedschap aan om praktisch aan de slag te gaan. Het noemt dit het ‘OverlevingsPanorama’. Beleving wordt fysiek en emotioneel belangrijk in de binnensteden. Er komt een nieuwe generatie winkels aan, online en offline. De sukkels verdwijnen en er komen beregoede ketens voor terug.

Klanten komen niet zomaar meer in je winkel. Dus als ze komen, moet je ze verleiden om bij jou te kopen. Het koopgedrag van klanten is sterk veranderd. Hoe kun je klanten lokken, binden en laten kopen? Paul Moers neemt je mee en leert je je klant ‘betoveren’.

Werk aan de winkel 3.0 is een must voor ondernemers, winkeliers en directies van winkelketens.

Bibliografische gegevens

ISBN: 9789490085568
Titel: Werk aan de winkel 3.0
Ondertitel: hoe overleef ik als retailer de toekomst?
Auteur: Paul Moers
Aantal pagina’s: 224
Uitvoering: paparback
Formaat: 170 mm breed x 240 mm hoog
NUR: 801
Uitgevers: Rupert Parker Brady en Maarten Beernink
Prijs: € 26,95
Verschijningsdatum: 12 maart 2015

bestel-nu-klik-hier

Inkijkexemplaar