Wouter Kleinsman nam afgelopen week zijn dummy in ontvangst bij Het Boekenschap. Een dummy is een soort ‘proefboek’ dat er net zo uitziet als het uiteindelijke boek, maar inhoudelijk nog niet helemaal klaar is.

Toen Wouter de dummy uit de verpakking haalde, kon hij een grote glimlach niet onderdrukken. ‘Yes’, sprak hij direct. Maandenlang keek hij uit naar het moment om zijn boek ‘Hoe word je een game changer?’ in handen te hebben. Al is het nog niet het echte gedrukte boek, een belangrijke mijlpaal is nu gezet.

Veranderen in 4 fasen

Alle teksten zijn geschreven en gaan nu verder de productiemolen van Het Boekenschap in. ‘Hoe word ik een game changer’ vertelt hoe je in vier fasen je leven radicaal in positieve zin kunt veranderen.
De nuchtere Twent, die met zijn Britse vriendin woont in Hengelo (O) vertelt: ‘Alles wordt vaak zo moeilijk gemaakt. Mensen denken altijd dat complexere dingen veel beter zijn. Alleen de kracht ligt hem eenvoudigweg in iets wat simpel is. Dingen om je heen die je ego strelen zijn er in overvloed: denk aan mooie huizen en grote auto’s, maar als je daar je waardering uit haalt, is het nooit genoeg. Je blijft altijd honger naar meer houden. Als je erachter komt dat het leven draait om simpelheid, is het niet zo moeilijk. Zeker met een krachtig doel voor ogen, lukt het je veel makkelijker dat doel te bereiken, omdat het om je heen ontdaan is van alle franje.’

Persoonlijke ontwikkeling

Wouter Kleinsman is nog jong, maar heeft hoge pieken én diepe dagen gekend in zijn leven. Na het diepste dal is hij zich compleet gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. De lessen die hij trok, wil hij nu delen met een groot publiek. Zijn nieuwe boek ‘Zo word je een game changer’ is een belangrijke pilaar om dat doel te bereiken.

De presale is nu gestart via de website van Wouter: www.wouterkleinsman.nl. Daar is ook een interview met hem te lezen.