Burgemeester van beroep

De auteur Blase is een maatschappelijke realist die zijn visie op dienend leiderschap elke dag waarmaakt. Zonder de pretentie de waarheid in pacht te hebben. Hij maakt van het ‘glazen huis’ zijn kracht, is onbevreesd en schuwt de confrontatie niet , maar houdt tegelijkertijd rekening met emoties. Een moderne burgervader van 20.000 mondige burgers met een waardevolle boodschap die van toepassing is op heel Nederland.

Over de auteur

Burgemeester van beroepBert Blase (1959) is schrijver van romans en sinds 2009 burgemeester van Alblasserdam. Blase heeft de afgelopen twee jaar onder de rook van Rotterdam zijn ideeën over samenleven, waarin openheid en variatie het hoogste goed zijn, in de praktijk kunnen toetsen. Zijn ervaringen heeft hij opgetekend in elf miniaturen die het alledaagse leven tastbaar dichtbij brengen. De menselijkheid en de eenvoud waarmee hij zijn observaties opschrijft zijn indringend en persoonlijk.

bert-blase1De auteur Blase is een maatschappelijke realist die zijn visie op dienend leiderschap elke dag waarmaakt. Zonder de pretentie de waarheid in pacht te hebben. Hij maakt van het ‘glazen huis’ zijn kracht, is onbevreesd en schuwt de confrontatie niet , maar houdt tegelijkertijd rekening met emoties. Een moderne burgervader van 20.000 mondige burgers met een waardevolle boodschap die van toepassing is op heel Nederland.

 

bestel-nu-klik-hier

Bibliografische gegevens

Titel: Burgemeester van beroep
Ondertitel: Waargebeurde verhalen in Nederland anno nu
ISBN: 9789490085186
NUR-code: 600
Auteur: Bert Blase
Uitvoering: hardcover
Formaat: 125 x 180 cm
Aantal pagina’s: 96
Verschijningsdatum: 7 december 2011
Prij: € 12,95

Inkijkexemplaar

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *