Culinaire Tour

Tv-kok Ben van Beurten presenteert in het boek Culinaire Tour zijn ideale gerechten voor wielrenners telt 160 pagina’s met bijna 60 gerechten/ bereidingen voor de wielrenner. Het zijn stuk voor stuk gerechten die Ben alle toppers heeft voorgeschoteld. Nu bereikbaar voor iedereen.

Culinaire TourAvond aan avond demonstreerde chef-kok Ben van Beurten tijdens het televisieprogramma Tour du Jour zijn aanstekelijke kookkunsten. Maar hoe snel Van Beurten ook praatte, drie weken Tour de France waren lang niet genoeg om al zijn kennis over voeding en wielrennen te delen.

En daarom komt de oud-kok van de Rabobankploeg met Culinaire Tour.
Het kookboek voor wielrenners telt 160 pagina’s met bijna 60 gerechten/ bereidingen voor de wielrenner, stuk voor stuk gerechten die Ben alle toppers heeft voorgeschoteld.

Over de auteur

Cover.inddBen van Beurten. Geboren in Amsterdam (1966), opgegroeid in de keuken. Geïnspireerd door zijn vader, die als één van de eersten in Nederland de titel meesterkok kreeg opgespeld, begon hij op zijn achtste al met het maken van gerechten. Ben van Beurten is een bekende naam binnen de culinaire wereld. Zo werkte hij al eens samen met de wereldberoemde chef-kok Jamie Oliver, zette hij zijn eigen leerbedrijf op, gaf en geeft hij internationale kookpresentaties, verscheen hij in verschillende kookprogramma’s en werkte hij twee jaar lang voor de grote Rabobank wielerformatie. Het wielerpubliek kent Van Beurten vooral van het TV-programma Tour du Jour, waarin de chef-kok drie weken lang, avond aan avond, vol passie en vakkennis vertelde over voeding binnen het wielerpeloton. Maar hij vertelde niet alleen, hij liet vanaf de kookplaat zien dat prestatie bevorderende voeding voor wielrenners, ook een culinair feest kan zijn. En nu heeft hij al die culinaire gerechten, aangevuld met tips en wetenswaardigheden, gebundeld in dit boek. Want Van Beurten is er van overtuigd dat je dankzij Culinaire Tour beter gaat fietsen.

bestel-nu-klik-hier

Bibliografische gegevens

Titel: Culinaire Tour
Ondertitel: Kookboek voor wielrenners
ISBN: 9789490085414
NUR-code: 441
Auteur: Ben van Beurten
Uitvoering: hardcover
Aantal pagina’s: 160
Afmeting: 220 x 220 mm
Verschijningsdatum: 31 mei 2013
Prijs: € 19,95

Inkijkexemplaar

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *