driemaaldrieisnegen_ankeiler

Drie maal drie is negen

Als kind voelde Tineke Veenstra al dat er meer was tussen hemel en aarde waar zij onderdeel van uitmaakte. Ze ervoer het als een gemis dat er niet over gesproken kon worden, zelfs (of misschien wel juist) niet in de kerk, die een belang-rijke rol in het gezin van herkomst speelde. Ze had een enorme hang naar kennis en de overdracht daarvan. Daarvoor moest ze de kennis eerst vergaren om het vervolgens uit te kunnen delen. Ze ging op zoek, een zoektocht die haar hele leven duurde. De opgedane levenskennis deelt zij in haar eerste boek: Drie maal drie is negen.

Levenslessen

De verhalen in haar boek “Drie maal drie is negen” gaan over de levenslessen die zij ontvangen en geleerd heeft. Ze gaan over de levensbestemming, het loslaten van verwachtingen, het hebben van vertrouwen, het leven in vrijheid en liefde. Tineke is een leraar en heeft heel wat jaren in het onderwijs gezeten. Zij gaf voornamelijk les aan volwassenen die op een punt waren gekomen in hun leven waarop zij het roer om wilden gooien. Zij vroeg zich altijd af waarom mensen hun gevoel niet volgden en iets deden waar ze niet gelukkig van werden.

Volg je hart

Zij heeft zelf diverse keren haar baan opgezegd omdat ze er geen voldoening meer in vond. Dat dat financiële consequenties had heeft ze aan den lijve ondervonden, maar dat heeft haar niet belemmerd om haar hart te volgen. Uiteindelijk is gelukkig zijn veel belangrijker dan rijk zijn en het is in haar leven gebleken dat het altijd goed kwam als zij haar hart volgde.

Cover-voorkant-voor online gebruik_Drie maal drie is negen

Numerologie

Op een speelse manier gebruikt Tineke de betekenis van de getallen uit de numerologie om haar ervaringen in te bedden. Zo krijgt de lezer tegelijkertijd een kijkje in de eeuwenoude leer van de getallen en kan hij zelf berekenen wat zijn bestemmingsgetal in het leven is. Wie de uitdaging van de getallen aangaat, zal merken dat het leven ontspannen verloopt. Wie er echter tegenin gaat, leeft op gespannen voet met zichzelf en kan uiteindelijk overspannen worden. Dan is het tijd om de weg terug te vinden. 

Meer informatie en bestellen

Klik hier voor meer informatie over de auteur en de bibliografische gegevens van het boek. Het boek is te bestellen via de website van de auteur:
https://www.driemaaldrieisnegen.nl/ (of via onderstaande knop)

Nu bestellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *