cursus-training-boek-schrijven

Het Boekenschap gaat door in nieuwe vorm

Even terugblikken… In de eerste maanden van het jaar ging het heel goed met Het Boekenschap. We definieerden onze ideale auteur, maakten prachtige boeken en we trokken een goede extra medewerker aan. Tot de coronacrisis kwam. Hoe moet je je boek promoten in een boekentour als je nergens terechtkunt, moeten veel auteurs hebben gedacht. De meeste projecten werden uitgesteld, waardoor het vele werk van ons team ineens verdampte. Helaas was ik daardoor genoodzaakt om op 17 april 2020 ons eigen faillissement aan te vragen, om te voorkomen dat de schade nog groter zou worden. Er bleek al snel voldoende vertrouwen in een gezonde doorstart, maar dan wel in afgeslankte vorm. We werken nu met een freelance-team, allemaal vanuit huis. Vooral het gemis van ons team doet pijn, maar ik hoop vooral dat iedereen gezond blijft. Wees welkom om je boek te laten produceren door Het Boekenschap. We staan voor je klaar!

Maarten Beernink, eigenaar Het Boekenschap

6 antwoorden
 1. Mirjam Broekhoff
  Mirjam Broekhoff zegt:

  Hi Maarten, ik heb vandaag je naam weer genoemd aan een auteur. Wat akelig dat je een faillissement moest aanvragen! Kun je nog wel de diensten bieden die je altijd bood, zoals het versturen van de boeken, het opmaken, vormgeven en het drukwerk? Met vriendelijke groet, Mirjam

  Beantwoorden
 2. Theo Calis
  Theo Calis zegt:

  De website van Het Boekenschap bleek nogal verouderd, maar wel veelbelovend. Dus ging ik even op onderzoek uit en zo kwam ik dan toch nog hier.
  Mijn gegevens plaats ik dan alsnog via de website.

  Sterkte

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *