Het Boekenschap zorgt voor stabiele basis

Een boek schrijven kan zorgen voor een stabiele inkomensstroom. Het Boekenschap wil u daar als auteur graag bij ondersteunen. We staan klaar om u te helpen.

Vanuit huis

Ik wil een boek schrijven, maar hoe pak ik dat aan? Hoe kom ik in contact met Het Boekenschap tijdens de coronacrisis? Het Boekenschap werkt vanaf maandag 16 maart 2020 door vanuit huis, met toegang tot alle systemen.

Webshop is open

De webwinkel van Het Boekenschap is gewoon geopend en de boeken worden dagelijks aangeboden bij de post. Voor auteurs die gebruikmaken van onze distributieservice verandert er niets.

Live Trainingen worden online trainingen

Trainingen voor auteurs waarbij groepen fysiek samenkomen gaan voorlopig niet door; deze worden online gegeven. Meer informatie hierover volgt later. We inventariseren momenteel en lichten auteurs persoonlijk in. Bedankt voor uw begrip. Het gaat hierbij om onze schrijftrainingen op kasteel Slangenburg en om promotietrainingen voor auteurs.

Boekproducties lopen door

We blijven gewoon boeken maken. Het Boekenschap werkt al veel vanuit huis en wat dat betreft verandert er niet veel. Vragen over lopende producties kunnen gewoon worden gesteld aan de betreffende contactpersoon/projectmanager, via e-mail.

Administratie en verrekeningen

Onze administratie werkt volledig vanuit huis. Ook lopen verrekeningen met auteurs gewoon door.

Nieuwe auteurs

Bent u van plan een boek te schrijven? Misschien is dit juist een prima tijd daarvoor. Wij ondersteunen graag op onderdelen:

Samen staan we sterk

Misschien moet u uw bedrijf nu opnieuw uitvinden. Of wilt u uw kennis op een andere manier overdragen? Het eeuwenoude medium ‘boek’ is daar prima geschikt voor. Neem contact met ons op; we helpen u graag stap voor stap verder met uw basisidee. Mail naar [email protected].

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *