Nieuw praktijkboek voor het communicatievak

Het Boekenschap presenteert met trots hét communicatieboek van 2016: Communicatieverhaal halen. Een must voor iedereen die de laatste trends en ontwikkelingen binnen het communicatievak wil kennen. Niet geschreven vanuit theoretisch of wetenschappelijk perspectief, maar vanuit korte, pakkende en vooral inspirerende praktijkverhalen.

Galjaard-boek-2015

Communicatieprofessionals en auteurs Arjen P. van Leeuwen en Miranda M. Mulder geven samen met elf andere smaakmakers, waaronder Guido Rijnja en Noëlle Aarts, hun visie op het communicatievak. De smaakmakers omlijsten in dit bijzondere boek vijftien innovatieve projecten uit de publieke communicatie. Projecten die in 2015 meestreden om de prestigieuze Galjaardprijs. De winnaar, GGZ Friesland met de destigmatiseringscampagne ‘niemand is zijn stoornis’ staat in het hart van het boek. De twee bijna-winnaars, de Rotterdamse twittercop en de Veiligheidsregio Twente, met de pilot spoorveiligheid en zelfredzaamheid, vertellen net als nog twaalf andere parels over hun succesvolle communicatie-inspanningen.

Interactie en dialoog

Communicatie verandert. De rol van communicatieprofessionals, managers, medewerkers en bestuurders, ook. De samenleving vraagt om interactie en dialoog. We willen betekenis geven aan alle veranderingen, inspelen op behoeften, verbinden en ontmoeten. Maar hoe?

Verhalen delen

Volgens de auteurs is het jammer dat er zo veel mooie projecten en ideeën zijn die nauwelijks een platform krijgen. ‘Wij geloven in de kracht van storytelling. In het delen van verhalen. In leren van elkaar. In dit boek staat inspiratie voor iedereen die professioneel met communicatie te maken heeft, het biedt voor opleiders een prachtige kijk in het specifieke domein en de ontwikkeling van de publieke communicatie.’

Eerste exemplaar

Het eerste exemplaar wordt officieel gelanceerd tijdens de Galjaarddag 2016 op 21 april 2016. Daarna is het boek voor € 21,95 te koop via onder meer Bol.com, Managementboek.nl, de betere boekwinkel en via www.hetboekenschap.nl/communicatieverhaal.

 

achterzijde-communicatieverhaal halenTitel: Communicatieverhaal halen

ISBN: 9789490085797, softcover met flappen, 144 pagina’s.

www.hetboekenschap.nl/communicatieverhaal

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *