Cover-voorkant-De wil is een pijl

Nieuwe visie op wil, geluk en persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeld door René Slot

De schrijver-arts René Slot presenteert in zijn nieuwe boek ‘De Wil is een Pijl’ een revolutionaire nieuwe visie op de wil. In heldere taal biedt hij in het boek een weg om uit de somberheid en passiviteit te komen. Het boek biedt zicht op een leven met de focus op een doel dat energie geeft, dat je actief maakt en flow oplevert.

Alle mensen weten wat ze niet willen, maar bijna niemand weet wat hij of zij echt wil. We leven in een cultuur van denken, analyseren en oordelen. Het denken kan helaas alleen iets met wat je al weet, met feiten en dus met het verleden. Met het denken kan je niet ontdekken wat je écht wilt.

Cover-voorkant-De wil is een pijl

Wat wil je echt?

Dit boek rekent af met de eeuwenoude visie over de wil, namelijk dat je moet bedenken wat je wilt en dat je alleen iets kunt realiseren vanuit plicht, moeten, controle en discipline.  Door de visie en strategieën van De Wil is een Pijl kun je ontdekken wat je echt wilt. Immers,  alleen door je wil vind je het pad naar de toekomst en kun je die realiseren.

Kort gezegd: door in beweging te komen in de richting die je energie en flow geeft. Het denken staat dan ten dienste van wat je wilt en niet omgekeerd.

Droomdoel

Dit boek bevat een nieuwe visie op wil, geluk en persoonlijke ontwikkeling ontwikkeld door René Slot. Het is geschreven op basis van 30 jaar ervaring als arts en coach tijdens duizenden gesprekken met patiënten en cliënten. Hij ontsluit in dit boek de wegen om je te bevrijden van negatieve emoties en het mysterie van wat je echt wilt op te lossen en op weg te gaan naar je Droomdoel.

Meer informatie en bestellen

Lees hier meer over de auteur, de bibliografische gegevens van het boek en klik hieronder om het boek te bestellen.

Nu bestellen


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *