Paul Bringmann, ceo van La Place

Paul Bringmann is Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Paul Bringmann (67 jaar) uit Ede is vrijdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Theo Weterings van de gemeente Haarlemmermeer heeft hem de versierselen opgespeld, die horen bij deze Koninklijke Onderscheiding.

Bij Het Boekenschap verscheen de uitgave ‘Mijn naam is Paul Bringmann en ik sta voor lekker eten’, een boek waarin de kennis van de La Place-oprichter wordt gedeeld.

Vernieuwer

Op Schiphol werd de onderscheiding uitgereikt tijdens een minicongres over de toekomstplannen van de voedselsector. De heer Bringmann heeft in 1987 La Place opgericht in Nederland. In de horecasector is hij een opmerkelijke vernieuwer geweest, die er mede voor gezorgd heeft dat consumenten meer waardering hebben gekregen voor gezondere, eerlijke en meer pure producten.

Als aanjager heeft hij door innovatief ondernemerschap een belangrijke bijdrage geleverd op het gebied van gezonde voeding en duurzaamheid. Hij vervult internationaal een voortrekkersrol op het gebied van inkoop- en assortimentsbeleid. Daarnaast is hij al jaren lid van het comité van Aanbeveling van CEO Convention, maakt deel uit van diverse Duitse en Europese comités in de Foodbranche, is jurylid bij Hamburg Foodservice Award en verzorgt lezingen op internationale congressen en evenementen.

Door het delen van zijn expertise is hij een belangrijke inspiratiebron voor ondernemers in binnen- en buitenland, waardoor zijn verdiensten een uitstraling hebben naar zowel de nationale als de internationale samenleving.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *