Stef Woestenenk presenteert ‘Loepzuiver’

Loepzuiver. Dat is de titel van het koffietafelboek van muzikant Stef Woestenenk. Het Boekenschap werkt nu achter de schermen hard aan de lancering van dit bijzondere boek. De grote muziekwereld met klinkende namen lijkt soms ver weg, maar komt door dit boek voelbaar dichtbij.

Stef werkt nu aan zijn promotiecampagne, onder meer door een schitterende versie van het bekende Ramblin’ on my mind uit te brengen. Stef schrijft daarover op Facebook: ”s Morgens in de studio.
In één take met één microfoon en één camera Ramblin’ on my mind opnemen. ‘s Middags de mix mee naar huis. ‘s Avonds clip en klaar!’

Roy Klein Entink en Daafit Helikopterman tekenden voor het eindresultaat van de clip. Een voorproefje op dit bijzondere boek. Binnenkort snel meer, waaronder de opmerkelijke cover. Reserveren van het boek kan binnenkort.

Stefs boek ‘Loepzuiver’ verschijnt in het najaar van 2017 en een van de verhalen gaat over dit nummer van Robert Johnson: Ramblin’ on my mind. Interviews met John Mayall, Mike Vernon en Hugh Flint over de eerste track waar Eric Clapton de leadzang voor z’n rekening nam.

Dit is de versie van Stef Woestenenk:

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *