Foto’s en illustraties zijn nog belangrijker dan tekst. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Maar hoe ga je goed om met foto’s in je boek? Wist je dat je bij elke foto moet nagaan of je deze wel mág gebruiken? En dat er veel prijs- en kwaliteitsverschil zit in illustraties? Alles over beeld in een boek.

ISBN nummer aanvragen

Een eigen ISBN (nummer) aanvragen voor een boek

Sinds 2019 is het aanvragen van een ISBN niet meer nodig. Een uitgever beschikt over een lijst met ISBN’s die hij vooraf inkoopt. Elk boek in Nederland is voorzien van een uniek nummer, het ISBN (International Standard Book Number). Daarmee is het boek makkelijk terug te vinden in geautomatiseerde systemen. Boekverkopers gebruiken het als barcode. Hoe kom je […]

boekpresentatie OINR

Ondernemen is net reizen ons bestverkopende boek op Bol

De bestseller ‘Ondernemen is net reizen’ is het bestverkopende boek dat door Het Boekenschap op Bol.com wordt verkocht. De titel is al een paar jaar oud, maar wordt nog steeds dagelijks grif ingeslagen door startende ondernemers of ondernemers die iets nieuws willen beginnen.
Lees meer

Lisa goes Vegan brengt nieuw kookboek uit

Social influencer Lisa Stel, bekend van het platform Lisa goes Vegan, brengt haar tweede boek uit. Het kookboek ‘Vegan Comfortfood’ volgt hiermee haar eerste boek ‘Lisa goes Vegan’ op. Met haar nieuwe boek laat Lisa, met meer dan vijftig lekkere en makkelijk te bereiden recepten, zien dat vegan eten meer is dan alleen maar salades. Het Boekenschap verzorgde de boekproductie.

Lees meer