Foto’s en illustraties zijn nog belangrijker dan tekst. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Maar hoe ga je goed om met foto’s in je boek? Wist je dat je bij elke foto moet nagaan of je deze wel mág gebruiken? En dat er veel prijs- en kwaliteitsverschil zit in illustraties? Alles over beeld in een boek.

Cover_voor_Connectivity_Management_Joop_Goorden

Nieuwe kijk op verbinding vastgelegd in uniek managementboek

Managers, bestuurders, adviseurs en regeringsleiders geven steeds vaker aan dat verbinding belangrijk is. Het blijft dan bij algemene bewoordingen waaraan velen geen handen en voeten kunnen geven. Joop Goorden brengt daar met zijn nieuwe boek Connectivity Management verandering in. Het boek verschijnt op 21 september 2020.

Connectivitymanagement maakt concreet hoe je verbinding succesvol inzet. Je realiseert onder andere gedreven en betrokken medewerkers, betere lange- en kortetermijnresultaten, goede communicatie, meer wij-gevoel en wij-handelen en meer efficiëntie en effectiviteit. Kortom: dit ingrediënt helpt je bij het realiseren van resultaten en ontwikkelingen. Het boek geeft naast theorie een vertaling naar de praktijk.

Holistische benadering

Connectivitymanagement is inmiddels meermalen succesvol toegepast. Het gedachtegoed en zijn toepassing beperken zich niet tot het functioneren van en in organisaties. Een medewerker kun je niet sec als medewerker zien, omdat deze onlosmakelijk is verbonden met zijn gehele leefwereld. Deze connectie brengt hij mee naar het werk en vice versa. Met connectivitymanagement zet je bewust in op verbinding, kijk je naar de grotere gehelen en houd je rekening met de belangen van anderen.

‘De grootste ontwikkelingen en resultaten van de mensheid zijn bereikt in verbinding, en de grootste rampen door verbinding te verbreken.’

Voor wie?

Het boek is bedoeld voor managers, adviseurs, bestuurders en medewerkers die met connectivitymanagement zichzelf en/of hun organisatie willen ontwikkelen en betere resultaten willen bereiken. Kortom: succesvol willen zijn.

Over de auteur

Joop Goorden (1964) is een manager, bestuurder en adviseur die ervan geniet om mensen en organisaties naar optimale resultaten en ontwikkelingen te begeleiden. Hij gelooft in het verbinden van mensen met onder andere hoger gelegen doelen, ze hiervoor te enthousiasmeren, inspireren en een passende verantwoordelijkheid te geven. Hierbij ontwikkelt en gebruikt hij veelal zijn eigen methode. Joop is opgegroeid in het Brabantse Zundert en heeft 12 jaar in Hoogstraten (B) gewoond.

Bibliografische gegevens

Titel: Connectivity management

Ondertitel: Veel meer dan een succesvolle managementvisie

ISBN: 9789492723611

NUR: 807 (personeel en organisatie)

BISAC: BUS030000 BUSINESS & ECONOMICS /

Human Resources & Personnel Management

Auteur: Joop Goorden

Ontwerp omslag en illustraties: Gerdien Beernink

Boekproductie: Het Boekenschap

Uitvoering: Hardcover

Aantal pagina’s: 184

Formaat: 148 x 210 mm

Verschijningsdatum: 21 september 2020

Prijs: € 27,95

20190927-cover-Begrijp je me nu een beetje - omslag-voor

Prof. dr. Erik Scherder is geraakt door Boekenschap-uitgave

Prof. Dr. Erik J.A. Scherder: ‘Ik heb dit boek altijd op mijn bureau liggen. Zo nu en dan lees ik weer een nieuw verhaal. Ik vind de verhalen aangrijpend, raken je hart en lokken diepe bewondering uit voor de schrijvers van de verhalen. Prachtig gewoon!’

Deze reactie gaf Erik Scherder afgelopen week op het boek ‘Begrijp je mij nu een beetje’, een reeks verhalen over niet-aangeboren hersenletsel, opgetekend door Marion den Boer. Bekijk hier het boek >

cursus-training-boek-schrijven

Het Boekenschap gaat door in nieuwe vorm

Even terugblikken… In de eerste maanden van het jaar ging het heel goed met Het Boekenschap. We definieerden onze ideale auteur, maakten prachtige boeken en we trokken een goede extra medewerker aan. Tot de coronacrisis kwam. Hoe moet je je boek promoten in een boekentour als je nergens terechtkunt, moeten veel auteurs hebben gedacht. De meeste projecten werden uitgesteld, waardoor het vele werk van ons team ineens verdampte. Helaas was ik daardoor genoodzaakt om op 17 april 2020 ons eigen faillissement aan te vragen, om te voorkomen dat de schade nog groter zou worden. Er bleek al snel voldoende vertrouwen in een gezonde doorstart, maar dan wel in afgeslankte vorm. We werken nu met een freelance-team, allemaal vanuit huis. Vooral het gemis van ons team doet pijn, maar ik hoop vooral dat iedereen gezond blijft. Wees welkom om je boek te laten produceren door Het Boekenschap. We staan voor je klaar!

Maarten Beernink, eigenaar Het Boekenschap