Cover_voor_wees_bamboe kopie

Het nieuwe avontuurlijke boek over de zijderoute met 8 levenslessen

Hans Go reed maandenlang op de motor langs de zijderoute van Nederland naar Xian in het hart van China. Een avontuurlijke tocht met veel voor- en tegenspoed. Deze unieke reis maakte hij met zijn zus, ook op de motor, en twee broers in een auto.  Dit resulteerde in het mooie boek ‘Wees bamboe’ dat op 24 januari 2020 verschijnt.

Naast een anekdotisch reisverslag geeft Hans de acht in de praktijk opgedane levenslessen prijs in dit gloednieuwe managementboek.  Deze zijn niet alleen toepasbaar bij elke avontuurlijke reis, maar ook in het dagelijks leven. Alles is rijk geïllustreerd met mooie kleurenfoto’s en landkaarten.

Deel 1

Het eerste deel van het boek bestaat uit een levendig verhaal over bijzondere plekken, emoties en momenten, alsof je met Hans meereist. Onderweg verandert alles, als je door 16 landen trekt: cultuur, religie, bankbiljetten, de taal, het verkeer, de geuren en geluiden, het landschap, de mensen. Het gaat van besneeuwde bergpassen tot hete woestijnwegen. De mensen onderweg maken het helemaal bijzonder.

Actueel

Het is ook een zeer actueel boek, omdat de praktijk van het Chinese zijderoute-initiatief in de landen van Klein Azië duidelijk zichtbaar wordt. Daarnaast loopt de route door de provincie XinJiang waar de situatie met de Oeigoeren uit eerste hand wordt meegemaakt.

Cover Wees bamboe- Hans Go

Deel 2

In het tweede deel presenteert de auteur acht levenslessen aan de hand van situaties die zich onderweg voordeden. Het is een kruising tussen de zachtere mindfulness en de harde managementpraktijklessen. Of je nu een zeiltocht maakt of een bergexpeditie of een voettocht in de jungle, de lessen zijn universeel.

Informeel

Hans Go hanteert een toegankelijke en informele schrijfstijl en neemt je letterlijk mee op reis. Hij deelt zijn ervaringen met potentiële avonturiers. Het is vooral ook een mooi boek dat stemt tot nadenken.

Meer informatie en bestellen

Klik hier voor meer informatie over de auteur en de bibliografische gegevens van het boek. Het boek is te bestellen via onderstaande knop.

Nu bestellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *