De dieetbijl begraven

Staak de strijd en kies jouw weg naar een gezonde levensstijl

Wil jij die dieetbijl voor eens en voor altijd begraven? Ga dan mee op reis met de Belgisch/Nederlandse diëtiste Vivian Janssens en leer dat het ook anders kan. Gezonder en dan vanzelf vaak lichter … niet voor even, maar voor het leven.

In haar praktijk begeleidt Vivian Janssens al meer dan tien jaar dagelijks mensen die een gezonder gewicht willen. Ze heeft ervaren dat heel veel mensen met dezelfde vragen en problemen zitten. Met haar boek De dieetbijl begraven neemt ze je mee naar een gezondere leefstijl.

VOEDINGSPATROON

Overgewicht is een steeds zwaarder wegend probleem. Ondanks alle aandacht voor voeding en dieet komen we vaak geen stap vooruit als het om gezondheid en gewicht gaat. Diëtist Vivian houdt, ondanks de naam van haar beroep, helemaal niet van diëten, maar helpt je om een beter voedingspatroon te vinden.

“Je bent meer waard dan een jojo, laat niemand je iets anders wijsmaken!”

Over de auteur

Diëtist Vivian Janssens studeerde af in de voedings- en dieetkunde. In haar praktijk begeleidt ze dagelijks mensen met voedingsproblemen. Elke stap naar een betere gezondheid is voor haar een geschenk. Met De dieetbijl begraven wil Vivian nog meer mensen bewust maken van goede voeding.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Lees hier uitgebreidere informatie, zoals de bibliografische gegevens, het officiële persbericht en bekijk het online inkijkexemplaar. Bestellen kan ook natuurlijk!

Nu bestellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *