In gesprek met een spraakgebrek

Een originele boekpresentatie die iedereen kan bijwonen

Hoe presenteer je je boek? Dat kan natuurlijk op vele manieren. Van een eenvoudig ‘foto-moment’ tot een uitbundig feest. En alles wat daartussen zit. Karen Hekking schreef het boek In gesprek met een spraakgebrek en presenteerde dat op haar geheel eigen wijze.

Op je eigen manier

In de aanloop naar de bewuste boekpresentatie vraagt Karen zich af welke ‘vorm’ bij haar past. Ze zegt daarover: “Ik kijk wat filmpjes om te ontdekken hoe een boekpresentatie eruit moet zien. Taartjes op een statafel met de cover in marsepein. Een schrijver met de handen in de lucht, in iedere vuist een exemplaar. Een mij onbekende BN’er in een troosteloos hotel. Een corsage en een chique pen voor het signeren. Ik word er verdrietig van. Dit wil ik helemaal niet! Ik hou niet eens van feestjes! Het wordt dus een boekpresentatie op mijn manier.”

Wat Karen wil is dat boek terechtkomt bij de mensen die het kan inspireren om te leren. De mensen die in gesprek gaan met een spraakgebrek (of in gesprek gaan met iemand mét een spraakgebrek). Het boek is voor iedereen die iets wil leren over communicatie. Dus kiest ze voor haar boekpresentatie voor de volgende vorm:

Een boekpresentatie die je in je pyjama, in de trein of op ieder ander moment bekijkt.

Bestellen

Meer informatie over dit boek of het boek In gesprek met een spraakgebrek bestellen kan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *