Nieuwe kantoorruimte voor Het Boekenschap

Het Boekenschap kondigt met gepaste trots aan: onze nieuwe locatie. Per 1 januari 2015 betrekken we het prachtige voormalige Belastingkantoor in Doetinchem aan de Louise de Colignystraat 11B. Van daaruit coördineren we onze boekproducties en bereiden we trainingen voor die we regelmatig in Utrecht geven.

LdCWe helpen bij Het Boekenschap auteurs die willen uitgeven in eigen beheer.

  • Wat komt er allemaal bij kijken?
  • Waar moet je rekening mee houden als je een boek op de markt brengt?
  • Hoe zit de ideale boekpresentatie in elkaar?
  • Hoe kom je onder de aandacht van journalisten?
  • Welke planning werkt voor mijn doelgroep het best?

Veel voorbeelden

We laten tijdens onze training aan auteurs veel voorbeelden zien en inspireren daarmee anderen. Omdat de groep deelnemers bestaat uit mensen die op hetzelfde punt staan in het uitgeefproces, motiveren en inspireren de groepsleden elkaar ook. De doelgroep van deze training zijn ondernemers die hun zakelijke boek op de markt willen brengen. Over het algemeen gaat het daarbij om trainers, sprekers, coaches en adviseurs in de zakelijke dienstverlening.

Ook aansluiten bij een training?

Klik hier voor meer informatie over de eerstvolgende training ‘Verdienen met uitgeven’.

Boek Verdienen met uitgeven

cover verdienen met uitgevenHet 224 pagina’s dikke boek Verdienen met uitgeven verschijnt officieel in april 2015, maar is nu al bestelbaar. Het bestaat uit zeven verschillende papiersoorten, zodat je goed kunt zien hoe een bepaalde foto of hoe bepaalde tekst op welk papier het best tot zijn recht komt. Het boek met harde kaft (uitgevoerd in kleur) kost € 37 en is nu verkrijgbaar in de webshop van Het Boekenschap.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *