Pakket Het Boekenschap

 

Waaruit bestaat ons programma?

 • We zetten een compleet nieuwe WordPress-installatie voor u op: WordPress is de belangrijkste software om effectief te kunnen bloggen. Wij zorgen voor de juiste techniek, u voor de inhoud. Wij plaatsen uw blogs netjes op uw WordPress-website, lopen de tekst een keer door, kijken naar effectieve koppen en tussenkoppen. We plaatsen uw logo op de site, u kiest een goede template (thema) en de website staat live. Heeft u al een site? Dat is juist perfect! Een tweede website voor de weblogs en het gratis e-book om mensen te trekken is echt geen overbodige luxe.
 • Een nieuwe start met sociale media: wij vertellen u stap voor stap hoe u Twitter, Facebook, LinkedIn en Google Plus optimaal in kunt stellen. We letten daarbij op hoog scoren bij Google (met de nieuwste SEO-inzichten, zoals author ranking en Google Metatags). Als u nog geen gebruik maakt van deze services, maken wij deze voor u aan. Als u niet wilt dat wij de instellingen veranderen, geven we u aanwijzingen hoe u dat zelf kunt doen.
 • Wij bouwen aan uw mailinglijst: op basis van uw papieren boek maken wij gratis een wervend e-book voor u. Dit e-book zetten we in om het aantal e-mailadressen op uw lijst te verhogen. We gebruiken Mailchimp (gratis tot 2000 mailadressen) om uw e-mailadressen te verzamelen. U heeft altijd toegang tot deze e-mailadressen. Wilt u niet dat wij op uw systeem inloggen? Dan geven wij u aanwijzigingen hoe u dat het snelst en best zelf kunt doen.
 • Wij versturen e-mailings voor u: eens per drie weken sturen we een e-mail naar uw lijst op basis van de laatst geschreven artikelen. Daarmee trekken we mensen naar uw website.
 • Volgens een vast stramien. Onze websites voor ondernemers zijn opgebouwd volgens vaste stramienen. U kunt zelf aangeven welke kleurcombinatie u het mooist vindt. Ook plaatsen we uw logo. En daar houdt het wel op, want het gaat bij deze blogwebsite om de inhoud. Op www.hetboekenschap.nl ontvangen we meer dan 6000 bezoekers per maand (peildatum maart 2014). Die bezoekers gunnen we u ook heel graag. Als u zich alleen maar richt op de vorm en niet op de inhoud, gaat het niet lukken om veel mensen te trekken. We vragen dus een stukje loslaten. En daarmee een stuk vertrouwen.
 • Gratis e-book. Wij maken een gratis e-book voor u, op basis van de inhoud die u aanlevert. Dat kan de inhoud van weblogs zijn of een deel van de inhoud van een bestaand boek van uw hand.

Wat verwachten wij van u?

 • Input.  U kent uw bedrijf beter dan wie ook. Wij vragen of u minimaal twee keer per maand een uitgebreid artikel schrijft over uw bedrijf. Heeft u geen inspiratie? Wij helpen u dan graag op weg. Toch moet de echte inhoud van u komen. Uw vak beheerst u zelf als geen ander. Wij helpen om uw kennis via de modernste marketingtechnieken over te dragen op uw doelgroep, uw klant.

 

En wat doen wij niet?

 • Persberichten versturen.  Wij versturen uit uw naam nooit persberichten. U bent de expert op uw gebied, wij niet.
 • Boekhandels benaderen. Wij benaderen geen boekwinkels. Als u wilt kunt u wel van ons een adreslijst met e-mailadressen krijgen waarop alle boekwinkels van Nederland staan. U kunt deze winkels dan zelf aanschrijven.
 • Actieve PR. Wij bellen niemand uit uw naam. Uw merkreputatie heeft u zelf in handen. Wij ondersteunen alleen op internet. Maar dat is, zeker bij boeken van ondernemers, al meer dan de helft van het werk.
 • Uw merk blijft van u. Wij ondersteunen in de marketing, maar we zullen nooit eigenhandig communiceren vanuit uw bedrijf. We ‘pluggen’ alleen wat u zelf heeft geschreven.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *