Een boek maak je niet elke dag.

Wij wel. Zet je boek deze zomervakantie centraal. Even je hoofd leeg… Kom naar onze zomertraining op woensdag 15 augustus 2018. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Maarten Beernink
Uitgever

Wat doen wij?

Het Boekenschap helpt bij uitgeven van boeken in eigen beheer, met veel aandacht voor elk detail. Gespecialiseerd in non-fictie.

Onze klanten

Grote merken als Albert Heijn, Jumbo Supermarkten, Managementboek.nl, maar ook bekende vloggers, trainers, coaches, presentatoren.

  • Aan het schrijven?

    Af en toe even professioneel feedback nodig?

  • Grote uitgever of zelf doen?

    Twijfelt u? Kies voor Het Boekenschap. U blijft eigenaar van uw boek en u beslist, maar wij ontzorgen van a tot z.

  • Correctie, vormgeving en drukwerk

    Onze correctoren, vormgevers en drukkers werken op topniveau. Maar wel met veel plezier en professionaliteit. Kom gerust langs op onze training!

Aanvankelijk twijfelde ik of ik mijn boek zelf wilde uitgeven. Nu ben ik er enorm blij dat ik in zee ben gegaan met Het Boekenschap, De samenwerking met Maarten Beernink werkt echt fantastisch. Ze zijn super proactief en helpen mee waar ze kunnen. Daarnaast geven ze ook nog begeleiding in het hele proces en bij de verkoop. Een aanrader!

Bart van den Beltspreker, trainer, ondernemer en auteur van het managementboek Fluitend Veranderen

Het Boekenschap, in de persoon van Maarten Beernink heeft me echt goed op weg geholpen met adviezen en concrete ondersteuning in dit proces. Hij was ook degene die me op het spoor zette van de professionele corrector voor mijn boek. Maarten weet als geen ander hoe belangrijk het omslagontwerp en de tekst op de achterkant is. Als dat niet klopt, verkoop je gewoon minder boeken.

Hay Stevensauteur van het boek Bedrijfsfilms maken

De samenwerking met het Boekenschap is voor mij als schrijver een openbaring. De betrokkenheid ligt echt hoog en vertaalt zich naar grote slagkracht. Dat komt het hele verkoopproces meer dan ten goede. Bovendien vindt alles in volledige transparantie plaats. Dan weet je ook meteen waar je aan toe bent. De eindredactie is van hoog niveau en voegt echt wat toe. Kortom een plek waar een schrijver zich thuisvoelt.

Paul Moersbestseller-auteur managementboeken, waaronder Dienstbaar zijn is het nieuwe goud